MAN кабина за возачи, двојна кабина

Вистински модел за секоја намена

MAN двојна кабина
MAN двојна кабина - димензии

Предности на едно место:

  • Проширена кабина како двојна кабина со четири врати и шест седишта (опционално: седум)
  • Товарот и тимот може да се превезуваат во едно возило
  • Посебно за занаетчии, општини или служби за итни случаи
  • Земени се предвид условите од прописите за спречување незгоди и професионалните здруженија

Димензии и седишта

Големина Ширина 2,24 м
Длабочина 2,785 м
Висина 1,645 м
Седишта 6 лица

Ако треба тимска работа

Двојната кабина со четири врати нуди доволно место за максимум седум лица со удобни седишта за четворица со трикратни безбедносни појаси во задниот дел и опционално второ совозачко седиште. На тој начин двојната кабина го има најголемиот волумен од оваа конкурентна класа. Товарот и тимот можат удобно да се превезуваат во едно возило до работното место или местото на прием - се заштедува време и пари. На тој начин идеална е за занаетчии, општини или служби за итни случаи, како што се техничка помош или противпожарна служба.