MAN кабина L

Вистински модел за секоја намена

MAN кабина за возачи L
MAN кабина за возачи L - димензии

Предности на едно место:

  • Долга кабина: идеална за локален и дистрибутивен транспорт, како и за влечење
  • Флексибилна можност за надградба на капацитетот
  • Мала висина на влезот
  • Оптимално маневрирање благодарение на доволната ширина
  • Голема носивост

Димензии и седишта

Големина Ширина 2,24 м
Длабочина 2,28 м
Висина 1,645 м
Седишта 2 лица
1 место за спиење

Експерт на тркала

Кабината L е вистински експерт и може да се користи за повеќе намени. Кабината на возач е идеална за сите танкери и цистерни, како и за транспорт на дрва, градежен материјал и транспорт со ладилник. Благодарение на ниската висина на возилото и малата тежина, кабината L има поголема дозволена носивост во споредба со поголемите модели. Помалата надворешна зафатнина гарантира оптимално маневрирање во тесен простор. Со кабината L има место за сè. Не само за компромиси. Стандардно удобниот кревет овозможува релаксирачки паузи. Различните полици и големи прегради за складирање овозможуваат концентрирана и удобна работа.