MAN кабина LХ

Вистински модел за секоја намена

MAN кабина за возачи LХ
MAN кабина за возачи LХ - димензии

Предности на едно место:

  • Мала кабина со висок кров: идеална за посебни намени во националниот далечен транспорт
  • Флексибилна употреба
  • Оптимизирано за транспорт со големо оптоварување
  • Сериски удобен кревет за паузи и одмор

Димензии и седишта

Големина Ширина 2,24 м
Длабочина 2,28 м
Висина 1,925 м
Седишта 2 лица
1 место за спиење

Кога малку мора да биде повеќе

Кабината LX како мала кабина на возач е идеална за посебни намени со голема носивост во националниот далечен транспорт, на пример, танкери. Аеродинамичниот преден дел на возилото ја намалува потрошувачката на гориво и таа помала тежина дава значителна предност во носивоста. За возачите кабината LX е работно место на благосостојба. Висококвалитетните кревети со решетка од летви и душеци од ладна пена со повеќе зони нудат удобно спиење како дома. Со големиот простор за складирање има значително место за сместување багаж и лични предмети.