MAN кабина М

Вистински модел за секоја намена

MAN кабина за возачи М
MAN кабина за возачи М - димензии

Предности на едно место:

  • Совршено за тежок локален и дистрибутивен транспорт, како и на градилиште или во комуналните услуги
  • Најдобра прегледност: Странични прозорци зад Б-столбот, заден прозорец по желба дводелен
  • Опционално средно седиште за работа со двајца совозачи
  • По желба: лежалка на преклопување

Димензии и седишта

Големина Ширина 2,24 м
Длабочина 1,88 м
Висина 1,645 м
Седишта 2 лица

Понекогаш најмалото едноставно е најголемо

Кабината M е најмалата MAN кабина на возач и со своите компактни димензии и најголемата носивост е оптимална за кратки релации во локалниот и дистрибутивен транспорт, во градежништвото и во комуналните услги. И покрај малите димензии, има големи места за складирање и чување. Опционално може да се постави средно седиште за работа со двајца совозачи или лежалка на преклопување.

Без оглед дали сте на пат, на градилиште или во национален далечен сообраќај: Со кабината М има место за сè. Не само за компромиси.