MAN кабина ХLХ

Вистински модел за секоја намена

MAN кабина за возачи ХLХ
MAN кабина за возачи ХLХ - димензии

Предности на едно место:

  • Големата, широка кабина со средно висок кров: идеална за далечен транспорт
  • Комплетна висина за стоење, комплетна удобност. Втор кревет по желба.
  • Помала потрошувачка на гориво поради помалата надворешна висина во споредба со кабината XXL
  • Соодветната тежина во споредба со моделот XXL овозможува подобра носивост
  • Универзална примена, соодветна за сите приколки

Димензии и седишта

Големина Ширина 2,24 м
Длабочина 2,28 м
Висина 1,94 м
Седишта 2 лица
2 места за спиење

Експерт во флотата

Со универзалната примена кабината XLX е задолжителна во далечниот транспорт. Со средно високиот кров е овозможена доволна слобода на движење со целосно исправување. На тој начин е загарантирана исклучителна удобност при повеќедневните патувања. И тука, нашите возачи секогаш се во право. Исклучително удобниот кревет со удобно спиење разгалува речиси исто како дома. Опционално може да се постави втор кревет. Големиот простор за складирање нуди многу место за багаж и овозможува уреден амбиент.