Konfigurator kamiona

MAN konfigurator kamiona

MAN konfigurator kamiona

Konfigurišite svoj željeni kamion iz snova

S MAN konfiguratorom kamiona samo nekoliko klikova dijeli vas od vašeg željenog kamiona. Izaberite svoje željeno vozilo na jednostavan način putem interneta i potpuno u skladu s vašim potrebama. Ovđe su vam na raspolaganju sljedeće mogućnosti izbora:

  • Modeli kamiona
  • Svrha primjene
  • Varijanta konstrukcije
  • Šasija

  • Motori
  • Kabina
  • Boja
  • Savjetovanje

Pomoću konfiguratora kamiona prilagodite vaše teretno vozilo do najmanjeg detalja prema vašoj zamisli idealnog vozila. I na kraju pošaljite još samo obrazac za kontakt i – gotovo!

Pokretanje konfiguratora

MAN konfigurator kamiona – sa samo nekoliko klikova do željenog vozila

S MAN konfiguratorom kamiona možete besplatno i na jednostavan način konfigurirati svoj vozni park pomoću vašeg računara. Nakon što virtuelno izradite svoje željeno vozilo, rado ćemo vas savjetovati o vašim sasvim individualnim zamislima.

Izaberite svoje vozilo iz velikog broja modela MAN kamiona. Ovi modeli uključuju vozila od 7,5 do 44 tone ukupne težine, od standardnog tegljača do višeosovinskog specijalnog vozila. Klikom miša vaše odabrano komercijalno vozilo dobiva šasiju i osovinsko podvozje u skladu s vašim potrebama kao i željenu motorizaciju i individualno konfigurisanu kabinu. Naravno u vašoj omiljenoj boji.

Sve karakteristike opreme koje ste već izabrali prikazuju vam se tokom konfiguracije i možete ih promijeniti u svakom trenutku.

Modeli kamiona:
U MAN konfiguratoru kamiona jednostavno izaberite željeno teretno vozilo. Na raspolaganju su vam modeli MAN kamiona iz serije teških teretnih vozila, kao što su TGX i TGS kao i TGL i TGM lake i srednje klase.

Svrha primjene:
Tražite teretno vozilo za dugolinijski saobraćaj, transport na gradilištu ili za distribucioni saobraćaj ili vam je potrebno posebno vozilo za hitne službe ili komunalne djelatnosti? U MAN konfiguratoru kamiona na jednostavan način klikom miša možete odabrati primjenu za koju vam je potrebno vaše komercijalno vozilo.

Šasija:
Konfigurišite putem interneta šasiju sa konstrukcijom u skladu sa potrebama i odgovarajuću tonažu sa dostupnom konfiguracijom osovine kao i međuosovinskim rastojanjem odnosno prepustom.

Motori:
Ovđe izaberite željeni motor vašeg modela MAN kamiona. Svi novi MAN motori ispunjavaju zahtjeve norme o emisijama izduvnih gasova Euro 6.

Kabina:
MAN konfigurator kamiona vam pruža izbor kabina koje su kompatibilne sa željenom serijom i koje odgovaraju svrsi upotrebe vašeg željenog vozila.

Boja:
Od 26 ponuđenih boja možete lako da izaberete željeni ton boje. Želite boju koja u MAN konfiguratoru za kamione nije u ponudi? Obratite nam se u bilo koje vrijeme – u suštini je moguća bilo koja RAL boja.

Savjetovanje:
Mi pridajemo veliku važnost individualno prilagođenom savjetovanju. Možete da konfigurišete vaš željeni kamion putem interneta, pošaljete formular za kontakt jednim klikom i u najkraćem roku dobijate sve informacije za vaše vozilo po želji. Zajedno sa prodavcem u vašoj blizini, možete detaljnije da odredite vozilo koje ste ranije konfigurisali.