MAN kamioni

Marka MAN podrazumijeva efikasnost, inovaciju i dobre odnose sa kupcima. Pri tome je ključ uspjeha povjerenje koje nam ukazuju naši kupci i koje se bazira na pouzdanosti MAN proizvoda. Više od 100 godina kamiona i autobusa kompanije MAN dokazuju: Efikasnost je za nas više od samo reklamne poruke.
MAN nudi raznovrsna rješenja kako bi ispunio želje kupaca. Sa našim serijama kamiona za primjenu u tranzitnom saobraćaju, na gradilištu i u distribucionom saobraćaju pronađite vozila koja ne samo da će vam pružiti najviši kvalitet, već će vas oduševiti u svim situacijama.

MAN TGX MAN TGX

Novo mjerilo u međunarodnom saobraćaju – pouzdan, jednostavne konstrukcije i ekonomičan sa visokim stepenom komfora za boravak

Više
MAN TGS MAN TGS

Robustan, pouzdan, sa jakom trakcijom: Uz pomoć snažnog pogona i visokog stepena dodatnog opterećenja novi MAN TGS se pokazuje kao dorastao svim izazovima u terenskom saobraćaju.

Više
MAN TGM MAN TGM

Šasija modela TGM sa pneumatikom nudi veliku nosivost, sigurnost i čuva okolinu – idealna za vozila za transport pića u gradskom i međugradskom distributivnom saobraćaju.

Više
MAN TGL MAN TGL

MAN TGL nudi najefikasnije rješenje za svaki zahtjev u lokalnom i distributivnom saobraćaju. Dizajn enterijera ovog modela na nivou je kojeg inače poznajemo samo kod ličnih vozila visoke klase.

Više

Usluge

Usluge

Zato što najbolje usluge ono što je dobro čine još boljim. Ovdje otkrijte ponude usluga firme MAN.

Posjetite stranicu za usluge MAN Service