MAN kamioni

Marka MAN podrazumijeva efikasnost, inovaciju i dobre odnose sa kupcima. Pri tome je ključ uspjeha povjerenje koje nam ukazuju naši kupci i koje se bazira na pouzdanosti MAN proizvoda. Više od 100 godina kamiona i autobusa kompanije MAN dokazuju: Efikasnost je za nas više od samo reklamne poruke.
MAN nudi raznovrsna rješenja kako bi ispunio želje kupaca. Sa našim serijama kamiona za primjenu u tranzitnom saobraćaju, na gradilištu i u distribucionom saobraćaju pronađite vozila koja ne samo da će vam pružiti najviši kvalitet, već će vas oduševiti u svim situacijama.

MAN TGX MAN TGX

Novo mjerilo u međunarodnom saobraćaju – pouzdan, jednostavne konstrukcije i ekonomičan sa visokim stepenom komfora za boravak

Više
MAN TGS MAN TGS

Robustan, pouzdan, sa jakom trakcijom: Uz pomoć snažnog pogona i visokog stepena dodatnog opterećenja novi MAN TGS se pokazuje kao dorastao svim izazovima u terenskom saobraćaju.

Više
MAN TGM MAN TGM

Šasija modela TGM sa pneumatikom nudi veliku nosivost, sigurnost i čuva okolinu – idealna za vozila za transport pića u gradskom i međugradskom distributivnom saobraćaju.

Više
MAN TGL MAN TGL

MAN TGL nudi najefikasnije rješenje za svaki zahtjev u lokalnom i distributivnom saobraćaju. Dizajn enterijera ovog modela na nivou je kojeg inače poznajemo samo kod ličnih vozila visoke klase.

Više