MAN TGX, TGS, TGM, TGL izgled sprijeda

MAN modeli kamiona – pregledan prikaz.

Naša misija: unaprjeđenje vašeg poslovanja. Zahvaljujući paleti modela ponuđača najšireg opsega, koja se proteže od kompaktnog 3-tonca do efikasnog 250-tonca.

MAN kamion – usmjerava vas na kurs uspjeha.

Razumijemo vaš posao i znamo šta je važno. Svaku od naših serija smo razvili za sasvim specifične zadatke i svaka je kategorija za sebe. Šta sve povezuje: kod usluge transporta ubacujete u viši stepen prijenosa, a kod troškova aktivirate kočnicu.

MAN TGX u tunelu na autoputu

MAN TGX – ekonomično vozilo.

Zahvaljujući pogonu koji je potpuno prilagođen efikasnosti i performansama, MAN TGX iz svake kapi goriva za vas izvlači još više: dužu deonicu, veći obrtni momenat, veću snagu. A pri tome vas pouzdano vodi ka ostvarenju cilja.

Do MAN TGX
MAN TGX D38 noću na autoputu

MAN TGX D38 – snažno vozilo.

Vožnja u novoj dimenziji. Zahvaljujući vrijednostima snage od 397 kW (540 KS) do 471 kW (640 KS) i snažnim obrtnim momentima od 2700 do 3000 Nm, TGX D38 sve ostavlja iza sebe. I pruža savršenu simbiozu nenadmašne efikasnosti i neprikosnovene vučne sile.

Do MAN TGX D38
MAN TGX EfficientLine 3 noću na autoputu

MAN TGX EfficientLine 3 – štedljivo vozilo.

On je naš odgovor na jaku konkurenciju i stroge zahtjeve u pogledu zaštite životne okoline. Efikasniji i štedljiviji nego ikada prije, MAN TGX EfficientLine 3 troši do 2 litra manje goriva. Time rasterećuje vaš novčanik, ali i životnu sredinu.

Do MAN TGX EfficientLine 3
MAN TGS vozi ispod mosta

MAN TGS – vozilo za sve izazove.

On je naš specijalista za teške misije. MAN TGS je spoj nenadmašnog korisnog opterećenja, snažnih motora i raznovrsnih formula pogona. MAN TGS – snažni tip, koji se punom snagom zalaže za vaš poslovni uspjeh.

MAN TGM u terenskoj primjeni

MAN TGM – univerzalno vozilo.

Raznovrstan je isto koliko i vaši svakodnevni izazovi. Zahvaljujući novoj generaciji motora, MAN TGM na ulicu donosi još bolju uslugu transporta i pouzdanost. Zahvaljujući tome je robustan, pouzdan i efikasan poslovni partner za vaše poslovanje.

MAN TGL u gradskom saobraćaju

MAN TGL – okretno vozilo.

Za njega je izmišljena riječ svestranost. Zahvaljujući velikom korisnom opterećenju, niskoj potrošnji goriva i izuzetnoj okretnosti, MAN TGL uvijek savlada krivinu čak i u gustom saobraćaju u centru grada ili na uzanim gradilištima.

MAN TGE u saobraćaju u centru grada

MAN TGE – pravi primjerak za prijevoz tereta.

Mali, ali moćan transporter igra na svoje adute prvenstveno u sektoru kurirske službe i logistike, u građevinskoj branši i u transportu osoba. Zahvaljujući raznovrsnosti u varijantama i individualnim rješenjima nadogradnje može savršeno da se prilagodi vašim zahtjevima.

Više o TGE

Dva MAN TGE praćena jednim MAN kamionom i jednim MAN autobusom u tami na mostu na autoputu

MAN kamion – savlađuje svaki izazov.

Nijedan posao nije kao drugi. I mi smo se pripremili u skladu sa tim. Uz pomoć palete modela, koja nudi posebno prilagođeno vozilo za vaše zadatke.

Segmenti primjene


Mi smo tu za vas

Zaposlena u MAN servisu savetuje klijente za radnim stolom
Formular za kontakt

Imate još pitanja o MAN ponudi servisa? Stupite u kontakt sa nama. Rado ćemo vas savjetovati.

Kontaktirajte nas
Zaposleni u MAN servisu telefonira u službenim prostorijama sa MAN kamionom u pozadini
Nađite MAN lokalnog partnera

Sa pretragom radionice i prodavnica naći ćete odgovarajućeg MAN partnera za kontakt u vašoj blizini.

Vaš MAN partner za kontakt u neposrednoj blizini