Pregled vaših osoba za kontakt kompanije MAN

Mi smo tu za vas

Usluga za kupce Kontaktirajte nas

Imate li pitanja o našim proizvodima ili uslugama? Ili prijedloge koje želite podijeliti s nama? Radujemo se vašoj poruci!

Online obrazac za kontakt

Konfigurator teretnog vozila Vaše željeno vozilo

Odaberite teretno vozilo, jednostavno dodajte željene karakteristike i od nas dobijate detaljne informacije o vašem željenom vozilu. Pisanim putem, telefonom ili u ličnom razgovoru.

Konfigurator teretnog vozila

Pretraga MAN centara Ovdje nas možete pronaći

MAN nudi servis bez granica. Jednostavno unesite svoju lokaciju, željeni proizvod i vrstu servisnog centra i mi ćemo za vas pronaći MAN servis u vašoj blizini.

Pretraga vašeg MAN centra

Mobile24 Pomoć na putu u cijeloj Evropi

Služba za pomoć na putu kompanije MAN nudi vam uslugu 24 sata na dan, 365 dana u godini. Ako je potrebno, MAN mobilni servis dolazi za vas na lice mesta u bilo koji dio Evrope.

Telefonska podrška za korisnike Mobile24

Kontakti za medije Štampa i mediji

Novinar ste i želite da vas uvrstimo u naš popis primaoca e-poruka? Ili imate konkretno pitanje za nekog od naših govornika za medije? Kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme.

Vaši kontakti za medije

Lokalni partneri za kontakt MAN na licu mjesta

Mi smo tu lično za vas! Naša opsežna prodajna mreža garantuje vam individualno savjetovanje na licu mjesta. Navedite svoje želje i rado ćemo vas savjetovati.

Vaši lokalni partneri za kontakt

Zapošljavanje MAN kao poslodavac

Za nove kandidate. Za kandidate koji mijenjaju posao. I za kandidate koji traže bolju poziciju. MAN vam nudi uzbudljive nove perspektive u snažnom timu. Pronađite sada odgovarajući posao na željenoj lokaciji kompanije MAN.

Pridružite se kompaniji MAN