MAN u Crnoj Gori

MAN zastava

MAN Truck & Bus Importer Crna Gora - DEWACO d.o.o.

MAN Truck & Bus Importer Crna Gora je zastupnik privrednih vozila, autobusa, motora i komponenti uglednog nemačkog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Minhena za tržište Srbije i Crne Gore.

Korisnicima nudimo nova i polovna vozila, kamione u rasponu od 7.5 do 44 tone nosivosti, specijilane transporte do 250 tona nosivosti, kombije, autobuse, kao i kompletnu paletu motora i komponenti za kombije, kamione, autobuse i potrebe raznih grana industrije.

MAN-ova vozila odlikuje visok stepen kvaliteta izrade, naglašena ekonomičnost, velika izdržljivost i trajnost u najtežim uslovima rada, te prilagođenost svim specifičnim potrebama kupaca.

To pokazuje velika prisutnost MAN vozila u različitim privrednim granama, kao sto su međunarodni prevoz, distribucija robe, prevoz specijalnih tereta, pošte, gradevinskih materijala, komunalne delatnosti, šumarstvo, prehrana, poljoprivreda i slično.

I najzahtevnije grane, kao što su vatrogasci, policija i vojska, koriste MAN-ova vozila koja svoje najveće vrline pokazuju upravo u najtežim uslovima rada.

Školovano prodajno osoblje svakom će korisniku, u skladu s namenom vozila, predložiti optimalno rešenje pri izboru modela i opreme vozila.

Pravi zadatak osoblja MAN Importera Srbija i Crna Gora počinje tek po isporuci vozila, gde se svakom korisniku poklanja maksimalna pažnja i stalna briga o održavanju vozila.

Postprodajna aktivnost sadržana je u snabdevanju tržišta Srbije i Crne Gore originalnim rezervnim delovima i organizaciji servisne mreže koja vozila održava u garantnom roku i nakon toga.

U budućnosti MAN kupci će dobiti prodajnu i servisnu podršku za kompletan prošireni portfolio komercijalnih vozila iz jednog izvora.

Naš je najviši cilj i rezultat zadovoljstvo velikog broja korisnika MAN vozila, autobusa, motora i komponenti, stoga smo ponosni na svakodnevni rast velike porodice MAN-ovih partnera.


MAN Truck & Bus Importer Crna Gora

DEWACO d.o.o.

Bul. Arsenija Čarnojevića 102

11070 Beograd

Republika Srbija

Ovlašćeni diler za Crnu Goru
DEWACO M d.o.o.

Ćurilac bb, 81410 Danilovgrad
Crna Gora

MAN Truck & Bus Centar

Ćurilac bb, 81410 Danilovgrad

Crna Gora

Tel/Fax: +382 (20) 683 221
Tel/Fax: +382 (20) 683 222

mob.: + 382 68 848 200, 68 848 201

mail: office@manmontenegro.me

prodaja@manmontenegro.me servis@manmontenegro.me

djelovi@manmontenegro.me

sertifikati@manmontenegro.me

www.truck.man.eu/mo