MAN vrhunski doživljaj – MAN internet prodavnica

Aktuelna kolekcija MAN internet prodavnice

Otkrijte MAN internet prodavnicu

Mali kamioni za velike fanove

Naši junaci obično voze ulicama. No mi ih jednim klikom miša donosimo u vaš dom. Sa omiljenim minijaturnim modelima MAN kamiona stvorili smo savršene igračke za malu i onu malo veću djecu, za kolekcionare i one koji bi to željeli da postanu.

MAN internet prodavnica. Jer, mi nudimo i funkcionalnosti i stil.

Naša modna kolekcija za žene i muškarce slaže se sa našim kamionima: snažna, funkcionalna i istinski kul. Za svaku priliku, savršena odeća neodoljivog dizajna. Naravno, nismo zaboravili ni one najmlađe. Sa kvalitetnim igračkama i upečatljivom odećom i najmlađi fanovi su savršeno opremljeni.
I ko kaže da modni detalji nisu važni? U MAN internet prodavnici možete naći mnoge korisne stvari sa kul efektom, koje obogaćuju našu svakodnevicu, u kući i na ulici.

Moda i životni stil klikom miša iz udobnosti vašeg doma, uz isporuku na kućnu adresu

Obradujte sebe i svoje najmilije. Poručite omiljene predmete direktno putem interneta u našoj MAN prodavnici i sačekajte isporuku udobno u svom domu.

Da li imate dodatna pitanja u vezi sa kolekcijom iz internet prodavnice ili vašom porudžbinom? Naš tim MAN prodavnice stoji vam na raspolaganju od ponedeljka do petka od 08:00 do 17:00 (srednjeevropsko vrijeme).

Telefon: +49 (0)7031 / 6288-3490
E-pošta: man-merchandising@star-cooperation.com

Želimo vam puno zabave pri kupovini.

Vaš MAN Shop tim

U MAN prodavnicu

* U naše cijene nije uračunat PDV i troškovi isporuke.