MAN originalan pribor

MAN originalan pribor – adapteri, punjači i dekori za vaše vozilo

MAN originalan pribor – jer nije svaki komfor jednak.

Pružite svom MAN kamionu sasvim individualnu notu!

Kao vozač MAN vozila već ste navikli na veliki nastup. Zato se ne biste trebali odreći niti tehničke dodatne opreme kao što je npr. instalacija Bluetooth adaptera za korišćenje mobilnog telefona kao hands-free uređaja. Naročito kada je u pitanju individualan dizajn vašeg kamiona. Odlučite se odmah za MAN originalan pribor ako želite još komfornije voziti po drumovima u budućnosti. Jer samo tako možete da profitirate od najboljeg kvaliteta i optimalne funkcionalnosti.


Bluetooth adapteri i punjači za mobilne telefone

Bluetooth tehnologija služi kao bežični interfejs između vašeg MAN teretnog vozila i mobilnog uređaja. Korišćenje adaptera ili punjača omogućava vam da koristite izabrane funkcije vašeg mobilnog telefona i tokom vožnje, da napunite bateriju i da budete dostupni u bilo koje vrijeme.

Prednosti za vas:
Korišćenje mobilnog telefona kao hands-free uređaj ili uređaj za navigaciju doprinosi većoj bezbjednosti u drumskom saobraćaju. Takođe, povećava se fleksibilnost vašeg vozila pri čestim promjenama vozača, npr. u distributivnom saobraćaju ili kod iznajmljenih vozila.


Dvogodišnja garancija za MAN servis i djelove

Dvogodišnja garancija za MAN servis i djelove

Dvogodišnja garancija kompanije MAN Truck & Bus SE važi za sve popravke izvršene od 2017.1 u MAN servisnim centrima2, uključujući MAN originalne djelove, MAN originalne djelove ecoline i MAN originalan pribor koji su ugrađeni tokom popravke. Obim usluge je isti kao i u slučaju do sada važeće jednogodišnje garancije. Dodatne informacije nalaze se u našim opštim uslovima poslovanja.

Preuzimanje flajera

1 Pogledajte klauzulu o važenju opštih uslova poslovanja.
2 MAN-ovi servisi i partneri.


MAN originalan komplet dekora

MAN originalan komplet dekora omogućava vam individualno dizajniranje vašeg vozila. Savršeno usklađeni elementi dizajna pružaju vašem MAN vozilu lični pečat. Podarite vašem vozilu atraktivan izgled!

Kompleti dekora dostupni su za serije MAN TGA, MAN TGX i MAN TGS i ponuđeni su u tri individualne varijante koje još više naglašavaju vaš lični stil. Odlučite sami da li radije nosite u sebi vatru zmaja ili želite da budete kralj ulice, a možete i da poboljšate izgled svog kamiona sa nekim plemenskim simbolom.

  • za vozačku i suvozačku stranu
  • primjenjivo za sve boje vozila
  • sa rokom trajanja minimalno 8 godina
  • postojane boje i pogodno za autoperionice
  • može se skinuti nakon upotrebe

Dekor lava

Dekor lava

Dekor zmaja

Dekor zmaja

Dekor rastera

Dekor rastera