Heinz-Jürgen Löw, Sales & Marketing – Minhen, Njemačka
Špedicija Pfeiffer – Kasel, Njemačka
Werner-Transporte – Bräunisheim kod Ulma

MAN Usluge – vaš uspeh

Onome ko želi da zadovolji dnevne zahtjeve u branši komercijalnih vozila, ne trebaju samo snažni kamioni, već cjelovita rješenja. I stoga i profesionalni partner sa njegove strane, koji nudi tačno onaj spektar usluga, koji je potreban. MAN vam garantuje inovativnu i ekonomičnu transportnu logistiku. Individualno kombinujuće usluge, efikasne do posljednjeg detalja. Od upravljanja održavanjem i popravkama pa sve do odgovarajućeg finansiranja. Naravno, nudimo vam i profesionalnu pomoć za mobilnost i garantujemo značajno povećanje efikasnosti kroz ciljane programe obuke vozača i treninge preduzetnika.

MAN After Sales Portal

MAN usluge

Zahvaljujući MAN uslugama uvijek smo uz vas i pomažemo vam u postizanju zajedničkog cilja: inovativne i ekonomične transportne logistike bez rizika i nepoželjnih posljedica!

Otvori video


Djelovi i pribor

MAN originalni djelovi i pribor su uvijek prvi izbor jer samo optimalna usklađenost svih komponenti omogućava duži vijek trajanja i niže ukupne operativne troškove. Nemojte biti zadovoljni sa manje.

MAN originalni djelovi

MAN originalni djelovi

MAN originalni djelovi su u skladu sa strogim standardima kvaliteta savršeno usklađeni sa vašim vozilom. Samo na ovaj način vaši kamioni voze bezbjedno, efikasno i to uz minimalno habanje.

MAN originalni pribor

MAN originalni pribor

Prilagodite svoj kamion sa MAN originalnim priborom. Bez obzira da li funkcionalna rješenja ili optičke nadogradnje - dajte svom MAN-u lični pečat.


Pomoć na putu sa Mobile24

Kvar nikad ne dolazi u pravo vrijeme. Ako se ipak nešto desi, dovoljan je samo poziv i mi smo tu za vas - 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.

Mobile24

Tel. 00800 66 24 53 24 (00800 Mobile24)*

* Pozivi iz fiksne mreže su besplatni. Troškovi iz mobilnih mreža variraju u zavisnosti od operatera. Ukoliko vaš operater ne podržava besplatne telefonske brojeve, molimo nazovite +49 1805 35 35 33 21 (14ct/min iz njemačke fiksne mreže. Cijene iz mobilne mreže i inostranstva zavise od tarife).

Saznajte više o Mobile24

24/7

MAN After Sales Portal
MAN After Sales Portal

Ovdje ćete naći informacije i ponude o popravci, održavanju, servisiranju i obukama. Registracija na MAN After Sales Portal je za vas besplatna i bez obaveze.

Saznajte više o MAN After Sales Portalu

Mi smo tu za vas

Formular za kontakt
Formular za kontakt

Imate još pitanja o MAN ponudi servisa? Stupite u kontakt sa nama. Rado ćemo vas savjetovati.

Kontaktirajte nas
Nađite MAN partnera u neposrednoj blizini
Nađite MAN partnera u neposrednoj blizini

Sa pretragom radionice i trgovaca naći ćete odgovarajućeg MAN partnera za kontakt u vašoj blizini.

Vaš MAN partner za kontakt u neposrednoj blizini