MAN usluge

MAN usluge za vaš uspjeh

Onome ko želi da zadovolji dnevne zahtjeve u branši komercijalnih vozila, ne trebaju samo snažna vozila, već cjelovita rješenja. I stoga i profesionalni partner sa njegove strane, koji nudi tačno onaj spektar usluga, koji je potreban. MAN vam garantuje inovativnu i ekonomičnu transportnu logistiku. Individualno kombinujuće usluge, efikasne do posljednjeg detalja.


MAN After Sales Portal

Sveobuhvatne informacije i ponude koje se odnose na popravku, održavanje i dijagnostiku vozila, naša sveobuhvatna ponuda obuke i pristup MAN servisnoj mreži: sve to možete naći na MAN After Sales Portalu. Registracija je besplatna i neobavezna.

MAN djelovi i pribor

Uz MAN originalne djelove i MAN originalni pribor, možete da računate na dokazani MAN kvalitet: oni su precizno prilagođeni i savršeno usklađeni sa vašim vozilom i osiguravaju optimalnu interakciju između svih komponenti. Nemojte biti zadovoljni sa manje.

Popravke i održavanje

Čak i najbolji kamion mora da se redovno servisira, a ponekad i popravi. Mi se brinemo za to, da za vas nema neočekivanih finansijskih troškova. MAN usluga popravke i održavanja znači više komfora, sigurnosti i manje troškove.


Mi smo tu za vas

Formular za kontakt
Formular za kontakt

Imate još pitanja o MAN ponudi servisa? Stupite u kontakt sa nama. Rado ćemo vas savjetovati.

Kontaktirajte nas
Nađite MAN partnera u neposrednoj blizini
Nađite MAN partnera u neposrednoj blizini

Sa pretragom radionice i trgovaca naći ćete odgovarajućeg MAN partnera za kontakt u vašoj blizini.

Vaš MAN partner za kontakt u neposrednoj blizini